Afișez toate cele 4 rezultate


Esti in cautare de cadou?

Se apropie ziua unei persoane dragi sau vrei sa faci un cadou de Paste sau Craciun? Daca persoana pentru care cauti cadou este o inraita a vinurilor, atunci solutia perfecta pentru cautarile tale este un cos cadou cu vin de la "Domeniul Apoldium".Cos cadou cu vin - Cadoul ideal pentru un iubitor de vin

Atunci cand stii ca persoana caruia urmeaza sa ii faci un cadou se da in vant dupa vin, variantele pe care poti sa mergi sunt destul de variate, atat timp cat incluzi si o sticla de vin in cadoul respectiv. Exact pentru acest tip de ocazii am decis sa realizam renumitele cutii de cadou care includ si o stica sau mai multe de vin.

Avand in vedere ca pe site-ul nostru gasesti o gama larga de produse, ii poti personaliza propriul cos cadou cu vin cu una din sticlele noastre de vin. Dar daca consideri ca nu ai suficienta imaginatie, lasa asta in grija noastra. Punem cele mai calitative produse intr-un cos cadou cu vin pe care sa il daruiesti persoanei dragi.

In spatele fiecarui cos cadou cu vin sta multa implicare, daruire si pasiune, datorita acestora poti sa fii sigur ca darul tau va fi foarte apreciat de catre persoana care va urma sa il primeasca.

Daca ai cumva o preferinta despre cum ai vrea sa arate, nu ezita sa ne contactezi si sa ne transmiti dorintele tale. Echipa cramei „Domeniul Apoldium” va face tot posibilul ca darurile sa fie mulate pe gusturile fiecaruia.

De ce sa alegi un cos cadou cu vin ?

Atunci cand alegi sa faci un cadou, un cos cadou cu vin este metoda cea mai sigura. Indiferent ca vrei sa faci cadoul unui barbat sau unei femei, o sticla de vin, insotita de alte lucruri, va fi mai mult decat perfect.

Cu acest tip de cadou poti sa fii sigur ca nu dai gres, deoarece chiar daca este al doilea cadou primit care contine o sticla de vin, nu ar fi o problema. Pe cine ar deranja doua sticle de vin la masa?

Desigur, inainte sa cumperi un cos cadou cu vin, informeaza-te despre tipul de vin pe care il prefera de obicei. Cu siguranta il vei gasi printre produsele noastre.

Cos cadou cu vin - Care sunt tipurile de vin pentru care poti sa optezi?

Crama noastra „Domeniul Apoldium” detine o varietate de vinuri din care poti sa alegi pentru a realiza un cos cadou cu vin.

Poti alege din gama de vinuri albe pe care le detinem: Landler, Sauvignon Blanc, Rieslingul Italian, Pinot Gris etc.

Sau daca vrei sa optezi pentru un vin rosu poti opta pentru renumita Feteasca Neagra, specific romaneasca.

O data ce ai ales vinul dupa culoare acestuia (alb, rosu, roze), axeaza-te pe cantitatea de zahar pe care doresti sa o contina (sec, demisec, dulce, demidulce).

Din cele mentionate mai sus, in functie de cantitatea de zahar sunt in felul urmator:

  • Sauvignon Blan se poate gasi sec, demisec sau dulce;

  • Riesling Italian se poate gasi cu toate cantitatiile de zahar, de la sec si demisec la dulce si demidulce;

  • Pinot Gris se poate gasi in varianta sec sau dulce;

  • Feteasca Neagra care se gaseste atat sec si demisec, cat si dulce si demidulce.

Prin urmare, daca ii stii gusturile persoanei dragi in materie de vin, un cos cadou cu vin ar putea reprezenta cadoul ideal pentru aceasta. Iar daca nu esti sigur pe preferintele acesteia, incearca-ti norocul cu ceva demidulce, majoritatea oamenilor optand pentru aceasta optiune.